Termeni si Conditii

Site-ul www.assassins.ro este un site comercial, proprietate a S.C. ANDEXIABO S.R.L., avand Nr. Reg. Com.: J40 /10134 /2013, CUI: 32129241. Toate informatiile aflate pe www.assassins.ro sunt proprietatea S.C. ANDEXIABO S.R.L.. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.assassins.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos:

Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.assassins.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. ANDEXIABO S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la ANDEXIABO S.R.L. in format electronic, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. S.C. ANDEXIABO S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.assassins.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. ANDEXIABO S.R.L
Utilizatorii pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, au posibilitatea de a face comenzi telefonice si prin e-mail.

Calitatea serviciilor si plasarea comenzii

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina produsului. Odata trimis produsul prin comanda si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Modalitatea de plata si livrare

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Plata produselor se face prin ramburs la curier . Transportul se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat sau prin reprezentantii SC ANDEXIABO SRL pentru Bucuresti, iar tarifele practicate de firmele de curierat, sunt cele valabile la data plasarii comenzii.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Litigii.
Prin folosirea site-ului www.assassins.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu „Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. ANDEXIABO S.R.L. sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale
S.C. ANDEXIABO S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.assassins.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. S.C. ANDEXIABO S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.assassins.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. S.C. ANDEXIABO S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.assassins.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Politica si modalitatea de returnare a produselor:

Conform cu legea in vigoare, orice client assassins.ro poate returna produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice fara motivatie.

Conditii de returnare a produselor:

NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE!

– produsul nu va prezenta semne de uzura

– produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa (nasturi, etc…)

– instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului

– returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului

– ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura

– retururile se vor face numai impreuna cu factura primita .

Modalitate de returnare:

– te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna produsul printr-un e-mail care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doresti sa-l returnezi

– e-mail pentru retur: office@assassins.ro

– dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne poti returna produsul EXCLUSIV prin curier rapid

– de indata ce noi primim produsul iti vom returna banii (in maxim 30 zile calendaristice)

– pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata

– returnarea produselor este GRATUITA, nu exista taxe suplimentare, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru.

Multumim!

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.